Noget for pengene

Din betaling til vores grundejerforening går til rigtig mange ting, blandt andet kan nævnes:

Foreningen er lovmæssigt (iht. kommunens lokalplan 32.B7.1 og 5.B7.1) forpligtet til at vedligeholde de private fællesveje på Sønder Lindbjerg, Østertorp samt Nørre Lindbjerg. Dette bliver en dyr omkostning om XX antal år, og derfor skal der hensættes en del af kontingentet til dette formål. Hensættelsen fremgår af regnskabet, som er tilgængeligt her på siden.

Foreningen skal endvidere holde de grønne områder omkring de tre områder og da, der er større græsarealer, går en del af kontingentet til græsslåning. Der kan jævnligt forekomme omkostninger til at vedligeholde "skoven" ved Sdr. Lindbjerg syd for børnehaven, med beskæring af træer og buske samt holde stierne i "skoven" farbare. Derudover vedligeholder vi også den Gamle Have mellem Sønder Lindbjerg og Nørre Lindbjerg - et rekreativt område alle kan bruge og have glæde af - der er boldbane og bord-bænke-sæt tilgængeligt.

3 gange årligt - omkring Påske, Sankt Hans og i forbindelse med efterårsferien sættes containere til haveaffald på de store pladser ved Sdr. Lindbjerg og ved Nørre Lindbjerg. De er til fri benyttelse for beboerne i vores område hvori man kan komme af med sit haveaffald.

Senest opdateret: Søndag, 24. marts 2019 12:36