Info om foreningen

Kære Medlemmer

Julen nærmer sig og her på kanten af det nye år vil jeg takke alle for et godt samarbejde. På den ene side har det været et spændende og tilfredsstillende år, på den anden side udfordrende og slidsomt. Mange opgaver har presset sig på, og mange opgaver er blevet løst.

Vi har i bestyrelsen netop sagt farvel til vores formand Jacob Brønd. Jacob og hans familie har sagt ja til store udfordringer et godt stykke fra vores kvarter. Vi ønsker naturligvis Jacob og familien alt muligt held og lykke i de nye omgivelser, men samtidigt begræder vi også hans afgang, han har været en stor og aktiv del i vores lille forening.

Da året nærmer sig sin afslutning, har bestyrelsen valgt ikke at indkalde en suppleant for Jacob. Så indtil først komne generalforsamling vil Lars Jørgensen overtage formands ansvaret. En generalforsamling vi i øvrigt har fastlagt til Lørdag 14 Marts 2020 kl. 11,00

Glædelig jul

Senest opdateret: Søndag, 26. januar 2020 15:00