Pasning af grønne områder 2020

Nedenfor kan du se hvordan pasningen af vores område bliver i 2020

Blå områder:

Græsset bliver klippet 18 gange i perioden 1/4 til 1/10.

Det betyder at vi skære ned i forhold til 2019, vi går fra 26 gange og altså ned til 18 gange

Røde områder:

Dette er jo Kommunens ansvar, men vi har historisk ”hjulpet” dem med at klippe af hensyn til områdets udtryk.

Græsset vil blive slået 4 gange af os i de markerede områder. Til sammenligning gjorde vi det 13 gange i 2019.

Det betyder også at vi stopper med at slå græs i ydre områderne – læhegn ved Østertorp ØST samt Nørre Lindbjerg ØST og Nord

Vi vil fortsat rette op på kommunens ansvar op igennem Østertorp og Sdr. Lindbjerg.

Senest opdateret: Mandag, 23. marts 2020 18:46

Noget for pengene

Din betaling til vores grundejerforening går til rigtig mange ting, blandt andet kan nævnes:

Foreningen er lovmæssigt (iht. kommunens lokalplan 32.B7.1 og 5.B7.1) forpligtet til at vedligeholde de private fællesveje på Sønder Lindbjerg, Østertorp samt Nørre Lindbjerg. Dette bliver en dyr omkostning om XX antal år, og derfor skal der hensættes en del af kontingentet til dette formål. Hensættelsen fremgår af regnskabet, som er tilgængeligt her på siden.

Foreningen skal endvidere holde de grønne områder omkring de tre områder og da, der er større græsarealer, går en del af kontingentet til græsslåning. Der kan jævnligt forekomme omkostninger til at vedligeholde "skoven" ved Sdr. Lindbjerg syd for børnehaven, med beskæring af træer og buske samt holde stierne i "skoven" farbare. Derudover vedligeholder vi også den Gamle Have mellem Sønder Lindbjerg og Nørre Lindbjerg - et rekreativt område alle kan bruge og have glæde af - der er boldbane og bord-bænke-sæt tilgængeligt.

3 gange årligt - omkring Påske, Sankt Hans og i forbindelse med efterårsferien sættes containere til haveaffald på de store pladser ved Sdr. Lindbjerg og ved Nørre Lindbjerg. De er til fri benyttelse for beboerne i vores område hvori man kan komme af med sit haveaffald.

Senest opdateret: Søndag, 24. marts 2019 12:36

skiltVelkommen til grundejerforeningens hjemmeside

Siden er oprettet for at give grundejerforeningens bestyrelse et forum til orientering og kommunikation med medlemmerne. Informationerne på denne side vil løbende blive opdateret med nye tiltag, referater og information af almen interesse.

Grundejerforeningens bestyrelse

Skift af mail adresse

Hvis du skifter din mail adresse vil du ikke længere modtage mails fra grundejerforeningen. Derfor er det VIGTIGT at du oplyser din nye mail adresse til Formanden Lars Jørgensen. Benyt evt. kontakt formularen på denne side og angiv: Navn, Adresse, Gammel mail og Ny mail.
Formanden
Senest opdateret: Søndag, 30. august 2020 11:19